Welkom!

Wij zijn Radio Just4U!
Het station met de lekkerste muziek vanaf de 80's tot NU, en dat allemaal JustForYou!

Rico van Amstel

Rico van Amstel

Rico van Amstel begon zijn radio-actieve bestaan in de jaren 90 bij Stadsradio Rotterdam. Een verdere basis werd gelegd bij Stadsradio Den Haag, City FM Amsterdam en Radio NRG.

In de jaren daarna heeft hij programma’s gepresenteerd bij stations zoals Baja Radio, Coastline FM (regionaal), Hotradio (regionaal), Radio 8FM (regionaal), Radio Decibel (Heilo), Falcon Radio (regionaal), Den Haag FM, Regio FM, Radio Mi Amigo, JAMM FM, Smart FM/LINQ FM, Holland FM Spanje, Loopreizen Radio en 4EVER49 Radio (landelijk)

Rico van Amstel heeft samen met vriend en collega Lex Gaarthuis in 2004 het radiostation Radio Just4U opgericht. Lex Gaarthuis is stationvoice van het huidige RadioJust4U!

Verder maakt Rico voor vele radiostations syndicated programma's en voicetracks. 

Rico is een radioman in hart en nieren en is door de jaren heen binnen de radiowereld met succes in vele functies actief geweest. Naast presentator, was hij bij verschillende radiostations ook actief als Station Manager, Programmaleider, Music Director en Station Voice. Daarnaast produceert hij commercials, promo’s en jingles, is hij professioneel stemacteur en voice-over, coacht DJ’s en is hij pro-tools professional. 

In de jaren 90 verzorgde Rico drive in shows voor Mouse Music Service (Mouse Bookings), waar hij discoshows voor o.a. Radio 538, Veronica, Tros, Sanyo en Radio 10 Gold presenteerde.

Rico hoor jij van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur met Vol gas door de Middag. Zaterdag en zondag van 16:00 tot 18:00 uur Oud is goed top 25 en Hit Nostalgie.

Meer weten over een dj?

CONTACTFORMULIER

DEEL DEZE PAGINA!